Числата от 1 до 100 на английски език

Образователно филмче с числата от 1 до 100

Последващото по-долу мое авторско филмче с числата от 1 до 100 е съобразено с потребностите в ученето на най-малките. Първите цифри до десет са изобразени със съответстващия брой символи, а всяка десетица от двуцифрените числа по-нататък е изобразена само с един символ, отговарящ на една десетица. Визуалната хармония и звукозаписа ще направят пътешествието на вашите деца в чудния свят на цифрите увлекателно и интересно:

 

 

Автор: Юлия Матеева


22 thoughts on “Числата от 1 до 100 на английски език
  1. Здравейте!
    Поздравления за това,че сте направили тази презентация и най-вече,че сте я споделили и предоставили и на други колеги да я ползват в работата си!

  2. много ми помогна мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси,

  3. Много ви благодаря че сте се съобразили с потребността която имат малките деца.По този начин те ще се забавляват и същевременно ще научат нов език и числата на него.Ще могат да си танцуват и пеят заедно с числата.Идеята е страхотна.Може след това да има и продължение с това как се обрзуват и по големите числа.По този начин може да се направи филмче и за различните плодеве,които хем ще виждат как изглеждат, хем и ще научат как се произнася правилно думата на английски ,който днешно време ако не знаме нищо не можем да работим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

74 − 70 =