Числата от 1 до 100 на английски език

Образователно филмче с числата от 1 до 100

Последващото по-долу мое авторско филмче с числата от 1 до 100 е съобразено с потребностите в ученето на най-малките. Първите цифри до десет са изобразени със съответстващия брой символи, а всяка десетица от двуцифрените числа по-нататък е изобразена само с един символ, отговарящ на една десетица. Визуалната хармония и звукозаписа ще направят пътешествието на вашите деца в чудния свят на цифрите увлекателно и интересно:

 

 

Автор: Юлия Матеева


22 thoughts on “Числата от 1 до 100 на английски език
  1. Здравейте!
    Поздравления за това,че сте направили тази презентация и най-вече,че сте я споделили и предоставили и на други колеги да я ползват в работата си!

  2. много ми помогна мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси, мерси,

  3. Много ви благодаря че сте се съобразили с потребността която имат малките деца.По този начин те ще се забавляват и същевременно ще научат нов език и числата на него.Ще могат да си танцуват и пеят заедно с числата.Идеята е страхотна.Може след това да има и продължение с това как се обрзуват и по големите числа.По този начин може да се направи филмче и за различните плодеве,които хем ще виждат как изглеждат, хем и ще научат как се произнася правилно думата на английски ,който днешно време ако не знаме нищо не можем да работим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 2 = 7